Te beülnél ismeretlenek mellé, ha így jóval olcsóbban utaznál?

Utazz mostantól olcsón és kényelmesen! Ezentúl a mi Facebook oldalainkon keresztül is találhatsz magadnak autós útitársat.

A Zivi.hu keresőjével pillanatok alatt kiderül, ki tart épp Debrecenbe, Pécsre vagy Szegedre, és máris betársulhatsz! Nézd meg, mennyi pénzt és időt spórolhatsz így például Budapest és Debrecen között.
 
Ezentúl a mi Facebook-oldalainkon is megtalálhatjátok a Zivi.hu keresőjét, és a városi telekocsi csoportokból pofon egyszerűen kiderül, éppen ki tart a kedvenc városodba vagy haza. Haidekker Balázs, a Zivi egyik alapítója azt mondja, így sokkal olcsóbban és kényelmesebben eljuthatunk bárhova, mint vonattal, busszal, vagy akár egyedül autózva.
 
És tényleg, ezentúl pár kattintással találhattok útitársat, akit a Zivi.hu értékelő rendszerének köszönhetően könnyen megismerhettek már indulás előtt.
 

Mi is a Zivizés, telekocsizás pontosan?

Telekocsizásnak hívjuk azt, amikor több ember utazik egy autóban, és megosztják az utazás költségeit. A telekocsizás mindenkinek szól, aki spórolni szeretne, vagy csak kényelmesebb utazási alternatívát keres életszakasztól, nemtől és foglalkozástól függetlenül. A Németországban és Franciaországban végzett felmérések szerint, ahol már milliók telekocsiznak rendszeresen, a telekocsizók 53%-a nő, és a 25–39 éves korosztályban a legnépszerűbb ez az utazási forma. Az utazók számára a telekocsizás a legolcsóbb és leggyorsabb alternatíva. Egyszóval autósként is és utasként is megéri a telekocsizás.

A Zivin, a biztonságot maga a közösség garantálja: az autósok és utasok értékelést írhatnak egymásról, amit bárki elolvashat az oldalon. Az útitársunkat már utazás előtt könnyen megismerhetjük a Zivi profilján keresztül és a Facebook integrációnak köszönhetően pedig láthatóak a közös ismerősök is.

Ha sokat utazol, csatlakozz a kedvenc városod Zivi Csoportjához és mostantól utazz olcsóbban, jó társaságban: